BBQ
Χοιρινές Μπριζόλες με Μπύρα & Teriyaki
90 mins
Οι χοιρινές μπριζόλες είναι ένα κλασικό πιάτο BBQ. Η γλυκιά γεύση της μαρινάδας Teriyaki ταιριάζει τέλεια με το χοιρινό και η προσθήκη μπύρας κάνει το κρέας ζουμερό.
ΥΛΙΚΑ
- 2 χοιρινές μπριζόλες (150g η καθεμία)
- 5 κ.σ. Kikkoman Teriyaki Marinade
- 1 κ.σ. μηλόξυδο
- ½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 250 ml μπύρα
- 1 κ.γ. μέλι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- μαύρο πιπέρι τριμμένο
- ½ κ.γ. αποξηραμένο δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Τοποθετήστε τις μπριζόλες σε ένα μπολ. Αλείψτε με καπνιστή πάπρικα, μηλόξυδο, δεντρολίβανο, μουστάρδα, μαύρο πιπέρι και μέλι. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε την Kikkoman Teriyaki. Ρίξτε τη μπύρα πάνω στο κρέας και βάλτε το στο ψυγείο για 1 ώρα για να μαριναριστεί.
Βήμα 2
Έπειτα, ψήστε τις μπριζόλες, σε προθερμασμένη ψησταριά σε υψηλή θερμοκρασία, για 7 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 3
Σερβίρετε τις
μπριζόλες με πατάτες ψημένες σε αλουμινόχαρτο με βούτυρο βοτάνων.
ΠΡΩΙΝΟ
Pancakes ολικής με καπνιστό σολωμό,τυρί cottage & αγγούρι
Ένα νόστιμο πιάτο για πρωινό, τα pancakes με καπνιστό σολωμό δεν έχουν μόνο εξαιρετική γεύση, αλλά είναι και εύκολα στην ετοιμασία τους.
ΣΑΛΑΤΑ
Σαλάτα με Γλυκό καλαμπόκι, Φέτα & Φρούτα
Ο συνδυασμός του ψημένου καλαμποκιού, των φρούτων και των φρέσκων μυρωδικών αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό για ψητό κρέας ή ψάρι.
ΒΡΑΔΙΝΟ
Χοιρομέρι με Γλάσο Μελιού
Γλυκό, αλμυρό και μεθυστικά αρωματικό, θα κλέψει την παράσταση στο γιορτινό τράπεζι σας.
ΓΛΥΚΟ
Churros με σως Σοκολάτας
Τα churros είναι νόστιμα ντόνατς που τηγανίζονται σε λάδι και πασπαλίζονται με κανέλα και ζάχαρη, ενώ συνοδεύονται από πλούσια σως σοκολάτας!
ΓΛΥΚΟ
Churros με σως Σοκολάτας
Τα churros είναι νόστιμα ντόνατς που τηγανίζονται σε λάδι και πασπαλίζονται με κανέλα και ζάχαρη, ενώ συνοδεύονται από πλούσια σως σοκολάτας!