Share with friends

MEAL PREP:
ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ STIR-FRIES ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΣ

Ασιατική ομελέτα με σοταρισμένα λαχανικά

20 mins

Μια ομελέτα γεμάτη χρώμα και γεύση με σοταρισμένα λαχανικά, Kikkoman Soy Sauce και φρέσκο κόλιανδρο. Έτοιμη σε μόλις 20 λεπτά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αξιοποιήσετε λαχανικά που έχουν περισσέψει.

Μερίδες: 2
Συνολικός χρόνος: 20 λεπτά
Θερμίδες: 460 kcal / 1926 kJ
Πρωτεΐνη: 24 g
Λιπαρά: 30 g
Υδατάνθρακες: 22 g

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κρεμμύδι
  • 1 καρότο
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • ½ μπρόκολο
  • 1 κ.σ. φυτικό λάδι
  • 4 αυγά
  • 1½ κ.σ. Kikkoman Soy Sauce
  • 1 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. βούτυρο
 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Βήμα 1

Υλικά
1 Κρεμμύδι, 1 καρότο, 1 κόκκινη πιπεριά, ½ μπρόκολο, 1 κ.σ. φυτικό λάδι,
½ κ.σ. Kikkoman Soy Sauce

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τρίβουμε το καρότο, κόβουμε την πιπεριά σε κυβάκια και χωρίζουμε το μπρόκολο σε μικρά μπουκετάκια. Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά με φυτικό λάδι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και συνεχίζουμε για άλλα 2 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά.

Βήμα 2

Υλικά
4 αυγά,1 κ.σ. Kikkoman Soy Sauce, 1 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, 1 κ.σ. βούτυρο

Εκτέλεση
Παίρνουμε 2 μπολ και σπάμε 2 αυγά στο καθένα. Προσθέτουμε ½ κ.σ. σόγια σος και ½ κ.σ. κόλιανδρο σε κάθε μπολ και τα χτυπάμε με πιρούνι. Λιώνουμε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τις δύο ομελέτες. Τις γεμίζουμε με τα σοταρισμένα λαχανικά, τις τυλίγουμε σαν τορτίγια και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Για πιο αφράτο αποτέλεσμα, προσθέστε λίγο γάλα και λίγο αλεύρι στο μείγμα των αυγών πριν το τηγάνισμα.

Προϊόν που χρησιμοποιείται

  • Kikkoman Soy Sauce